Voorjaarsschoonmaak 2018

 
Op de overzicht foto ziet u een behoorlijk aantal luidsprekers uit onze luisterstudio. Een aantal hiervan gaan we onder de noemer “voorjaarsschoonmaak”  onder voor u gunstige voorwaarden aanbieden.

  • Zekerheid op langere termijn: Xanadu heeft de gegevens van elk product in bewaring gegeven bij door haar toegewezen personen. Daarmee is het voor elke professional mogelijk een set te repareren!
  • Nieuwe kleur RAL 9004  nu standaard leverbaar , zie foto HRS17 keramiek.
  • Voor alle aanbiedingen: MAIL of BEL ons gerust voor verdere informatie!

Van links naar rechts te beginnen met de gemonteerde luidsprekers:

De Xanadu HRS52 (4e van links achterzijde, 6e kast is front):
Deze is gewoon nieuw maar gebruikt in onze luisterruimte. We hebben geen gebruikssporen ontdekt. Een Xanadu HRS52 speelde pas voor een groot gehoor van de Audiovereniging Midden Nederland, met groot succes !
Het betreft de passieve uitvoering, wit hoogglans, liefdevol handgebouwd, gepaarde filters,  en groots van klank, versterkervriendelijk, ook voor buizenversterkers !
Overige informatie vind u op de HRS52 pagina.

Nieuwprijs: €11.150,–,  demomodel  €7.950,– set.


Xanadu DS17AMT:
De volgende set in de gallery is de DS17AMT in helderrood hoogglans.  Deze set staat op de cover van Music Emotion en is op onze site te downloaden.
Deze DS17AMT bieden we alleen aan omdat de vormgeving van de DS17AMT gaat veranderen.  “Het dakje”, zoals de afschuining is genoemd zal plaats moeten maken voor een rechte kast.  Met andere woorden, een grote AW14.
Deze set met hooguit minimale gebruikssporen is alleen door Xanadu in de luisterruimte ingezet tijdens demonstratie. Beoordeel zelf maar lees ook de verslagen van Werner Ero en anderen.
De Xanadu Hybride tube is en blijft een fantastisch en uniek systeem. De laagweergave word al geroemd sinds Xanadu eind jaren 80 de eerste Hybride Tubes in productie nam .
DS17AMT is de opvolger van de bekende DS17Esotar.

In de prijslijst is de aanbieding al opgenomen, zijnde €4.950,– /set. De nieuwprijs  was €5.990,–

Als bonus bieden we onze rode set aan voor slechts €3.990,–


Xanadu HRS17 keramiek-AMT:
Naast de rode DS17AMT staat de optisch zeer bescheiden HRS17 keramiek-AMT. De HRS17 keramiek-AMT staat aan de top van de succesvolle HRS17 serie.  Dit is een nieuwe set en gaan we niet opruimen maar zijn wel bereid een hele mooie aanbieding te maken of een extra goede inruilprijs voor uw bestaande set!

Nieuwprijs HRS17 keramiek-AMT, hoogglans   €6.950,–  aanbieding €5.950,– zonder inruil.


Xanadu HRS10 (voorheen AW11 ):
De sets zijn van de nieuwste generatie HRS10,  voorheen Xanadu AW11, de best verkocht Xanadu monitor ooit.  Er zijn diverse uitvoeringen geweest, AW10, AW11Ti en AW11Reference.
De nieuwste inzichten zijn in de getoonde versie toegepast. Naast een cosmetische opwaardering, waarbij de zwarte doekfronthouders hebben plaatsgemaakt voor niet zichtbare magneten, zijn er in de loop der jaren steeds kleine verbeteringen doorgevoerd, de som van dat alles hoort en ervaart u in de HRS10.
Laat u niet misleiden door de maatvoering van deze 12 liter behuizing. De klank is zeer fraai, bedoeld voor niet al te grote kamers, gemakkelijk aan te sturen, buizenvriendelijk, handgemaakt, prachtige filters (hardwired) , Van den Hul bekabeling, alles gesoldeerd en gematched. Lees ook de test op onze site van een club professionals die haar heeft getest en gepubliceerd zonder dat wij daarvan afwisten.

Prijs per set €1.799,–
Prijs per set €1.250,– als aanbieding voor enkele nieuwe sets (!) met een spuitfoutje (geen zichtdelen)


Xanadu HRS20SE:
De grote monitor op de witte stand, de andere op de grond, is het 18 kilo wegende zwaargewicht HRS20SE.  Deze als professionele monitor ontworpen luidspreker kent een ongelooflijke precisie in alle facetten van de muziekweergave. De grote bandtweeter in combinatie met deze keramiek bas/mid eenheid is geweldig. Aan de achterzijde is een 220 mm passieve eenheid opgenomen.
Een high end luidspreker voor liefhebbers van definitie, verfijning, staging en overige vaak gebruikte termen beoordeel de HRS20SE liever zelf in onze studio om de eigenschappen te leren kennen. Het is een kostbaar ontwerp.
De getoonde uitvoering en demo is uitgevoerd in Parelmoerlak (!) wit hoogglans en is in onze demoruimte ingezet . De set is in prachtige staat, als nieuw.

Prijs voor deze monitor €3.550,–

We hebben nog enkele HRS20SE in satijnlak, wit, grijs en zwart en nemen we mee in de voorjaarsaanbiedingen. Hoewel minder luxe uitgevoerd is de techniek identiek.  Tijdelijke prijs per set voor de in voorraad zijnde sets  €3.995,–.
Ze zijn nagelnieuw en moeten nog worden gemonteerd.


Voor alle aanbiedingen: MAIL of BEL ons gerust voor verdere informatie!

Reacties zijn gesloten.