Xanadu HRS10 2020

Xanadu HRS10 2020, nieuwe sets in hoogglans wit, speciaal ontworpen voor de niet al te grote woonkamer en plaatsing dichter bij de wand is zonder meer mogelijk. High end weergave voor de veeleisende muziekliefhebber.
De Xanadu HRS10-3 2020 is de nieuwste versie van deze succesvolle monitor. Deze 2-weg monitor is volgens velen de ideale en betaalbare monitor voor “normaal” woonkamergebruik, hoe je dat ook zou moeten definiëren.

We zijn naast muziekliefhebber ook praktisch en ontwerpen minder grote luidsprekers nu eenmaal niet om rondom vrijstaand te moeten worden opgesteld zoals we dat graag zien bij forse systemen. We gebruiken de achterwand om de basrespons te optimaliseren. Een cm. of 20-30 vrij van de wand is al prima.
Een minder groot systeem kan welzeker lage frequenties weergeven, alleen niet met het gemak en het volume van een groot systeem. Let wel op met luidsprekers op stands en zorg voor een zekere, lees kinderveilige, opstelling.

Deze monitoren kennen al een lange geschiedenis en zijn ook steeds verbeterd als we daartoe nog kans zagen. De weergave is indrukwekkend en vloeiend en klinkt als een veel groter systeem, zeer audiofiel en verdiend natuurlijk goede aansturing maar dat weet elke liefhebber en anders adviseren wij u graag.

Prijs:  € 1.890,–
Wij ruilen onder voorwaarden uw gebruikte luidsprekers en/of apparatuur in, ook van andere merken maar alleen die modellen waarvoor wij potentiële klanten hebben.

Belangstelling en/of vragen? Neem gerust CONTACT met ons op!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.