Xanadu HRS10-3

Xanadu HRS10-3 is de nieuwste versie van deze succesvolle monitor. Dit jaar zijn nog slechts een paar sets beschikbaar!
Deze 2-weg monitor is volgens velen de ideale en betaalbare monitor voor “normaal” woonkamergebruik, hoe je dat ook zou moeten definiëren.
We doen een poging: in de praktijk zijn dat kamers zo tussen de 15 en 40 m2 waarbij de luidspreker op een stand is geplaatst, dichter bij de achterwand is geen enkel probleem.

We zijn naast muziekliefhebber ook praktisch en ontwerpen minder grote luidsprekers nu eenmaal niet om rondom vrijstaand te moeten worden opgesteld zoals we dat graag zien bij forse systemen. We gebruiken de achterwand om de basrespons te optimaliseren. Een cm. of 20-30 vrij van de wand is al prima.
Een minder groot systeem kan welzeker lage frequenties weergeven, alleen niet Met het gemak en het volume van een groot systeem. Let wel op met luidsprekers op stands en zorg voor een zekere, lees kinderveilige, opstelling.

Deze monitoren kennen al een lange geschiedenis en zijn ook steeds verbeterd als we daartoe nog kans zagen. De weergave is indrukwekkend en vloeiend en klinkt als een veel groter systeem, zeer audiofiel en verdiend natuurlijk goede aansturing maar dat weet elke liefhebber en anders adviseren wij u graag.

Hoogglans wit of zwart aanbieding van € 1.690,– voor € 1.390,–. Satijnlak zwart € 1.250,–

Belangstelling en/of vragen? Neem gerust CONTACT met ons op!

Reacties zijn gesloten.