Welkom

Xanadu Luidsprekersystemen Luidsprekersysteem Luidsprekers Highend Speakers AudioWelkom op de site van Xanadu Luidsprekersystemen.

Muziek is emotie en ons doel is om die emotie zo goed mogelijk weer te laten geven! Niet alleen de weergave maar ook de uitstraling spelen een rol in de totale beleving!
Bekijk op uw gemak alle modellen die wij in het programma hebben.

Luidsprekers hebben voor ons geen geheimen!  Onze jarenlange ervaring met audioweergave en highend in woonkamers is voor u van groot belang .
Een demonstratie in onze luisterruimte zal u overtuigen van de kwaliteiten welke wij in huis hebben. Ons advies is oprecht en objectief want het is ook beslist in ons belang dat de resultaten bij u thuis perfect zijn binnen uw budget en invloed van de akoestiek.
Xanadu heeft voor de meest uiteenlopende eisen een passende oplossing. Van klein en goed en voordelig (AW12/Le Poète) tot en met de prestigieuze HRS100 voor de grotere luisterruimte .

Het ontwerpen van luidsprekers is natuurlijk niet het enige wat wij doen:

  •  Xanadu kan behulpzaam zijn bij het realiseren van uw eigen luisterruimte en u in contact brengen met de juiste partijen. U ziet het, Xanadu doet meer
  • Naast nieuwe luidsprekers kunnen we uw huidige Xanadu’s upgraden/modificeren naar de huidige stand der techniek en daarmee ingesloten weergave. Geef uw Xanadu’s een 2e kans!
  • Ook randapparatuur speelt een rol, Xanadu is dealer van zeer goede apparatuur en kabels om het beste uit uw Xanadu’s te halen.
  • Wij leveren rechtstreeks vanuit onze fabriek. Uw kunt onze producten op een relaxte manier beluisteren in de uitstekende luisterruimte
  • Neem ook eens een kijkje in de fotogalerie
  • Lees de recensies en testen van andere klanten

Blader gerust op uw gemak door de site en indien uw interesse is gewekt, schroom dan niet contact op te nemen voor al uw vragen en vooral uw wensen!

xanadu_hrs100_xfi_2

Reacties zijn gesloten.