Welkom

Xanadu Luidsprekersystemen Luidsprekersysteem Luidsprekers Highend Speakers AudioXanadu luidsprekers kunnen maar één ding en dat doen ze héél erg goed: MUZIEK WEERGEVEN.
Een veel gehoord cliché is dat luidsprekers zo goed zijn dat de muziek “net als in de concertzaal“ klinkt. “Mocht je willen” denk ik dan. Wat wèl kan en een realistische voorstelling van zaken is , is dat Xanadu luidsprekers je het gevoel geven naar echte muziek te luisteren, dat de verschaling klopt en dat 100 man orkest of band in je woonkamer past.
Voor een realistische muziekweergave, ook wel high end audio genoemd, ben je meer geld kwijt maar is de beste investering die je in een audioset kunt doen.

Digitale correcties kunnen van meerwaarde zijn en past Xanadu ook toe in een aantal modellen, net wat binnen een bepaalde situatie de beste oplossing is. Actief, passief of een combinatie daarvan, talloze factoren spelen daarbij een rol. Zolang we de natuurwetten maar respecteren en onze kennis inzetten zijn we in staat prachtige resultaten te realiseren. Concertrommels zijn nog ook heden ten dage groot.

Bij Xanadu gaan we kettingen, spiegels en kralen uit de weg en concentreren ons op de primaire taak van het luidsprekerontwerp en die werken nog steeds onder gecontroleerde natuurwetten, daar is in geen eeuwen of miljoenen jaren iets aan veranderd.
Voortschrijdende inzichten in techniek omarmen wij als geen ander en ziet u ook terug in onze range, maar alleen als we trouw blijven aan ons huiseigen cliché “beleving op schaal” en elke Xanadu luidspreker heeft dezelfde herkenbare Xanadu signatuur ondanks de verschillen in drivers en daarin schuilt ook onze kennis.

Groot of klein?
Grote luidsprekers presteren doorgaans meer in volume, ze gaan niet altijd dieper in frequentie al wordt dat aangenomen(!) maar kunnen de zeer lage frequenties met meer energie weergeven en een grote stage opbouwen. Een voelbare weergave met alle gemak, ook in een grote ruimte. Grote luidsprekers, grote problemen? Hoewel kort door de bocht gaat dat wel vaak op binnen kleine ruimtes.

Eindresultaat:
Als je dan je ogen sluit en muziek in je opneemt, tekent zich een wereld voor je af, in de juiste verhouding. Soms moet je even de ogen een stukje openen om er zeker van te zijn dat je tòch niet in de zaal zit, dan doen wij ons werk goed. Luidsprekers zijn afhankelijk van de bron en zeker zo belangrijk is de akoestische omgeving van je kamer.

Het ontwerpen van luidsprekers is natuurlijk niet het enige wat wij doen:

  •  Xanadu kan behulpzaam zijn bij het realiseren van uw eigen luisterruimte en u in contact brengen met de juiste partijen. U ziet het, Xanadu doet meer
  • Naast nieuwe luidsprekers kunnen we uw huidige Xanadu’s upgraden/modificeren naar de huidige stand der techniek en daarmee ingesloten weergave. Geef uw Xanadu’s een 2e kans!
  • Ook randapparatuur speelt een rol, Xanadu is dealer van zeer goede apparatuur en kabels om het beste uit uw Xanadu’s te halen.
  • Wij leveren rechtstreeks vanuit onze fabriek. Uw kunt onze producten op een relaxte manier beluisteren in de uitstekende luisterruimte
  • Neem ook eens een kijkje in de fotogalerie
  • Lees de recensies en testen van andere klanten

Kom eens lang om de Xanadu signatuur te ervaren en onze inzichten en mogelijkheden te bespreken. U luistert naar de luidsprekers, wij luisteren naar u en willen uw wensen waarmaken. Wij hebben als einddoel een verantwoorde verkoop en voor u optimale aankoop en daar worden we allebei beter van, ook op lange termijn.
Blader gerust op uw gemak door de site en indien uw interesse is gewekt, schroom dan niet contact op te nemen voor al uw vragen en vooral uw wensen!

xanadu_hrs100_xfi_2

Reacties zijn gesloten.