Algemene prijs info

Inruilen:
Bij aankoop van een nieuwe set Xanadu luidsprekers is inruil van uw gebruikte Xanadu luidsprekers bespreekbaar. Ook luidsprekers/apparatuur van andere merken zijn bespreekbaar, echter alleen die modellen waarvoor wij potentiële klanten hebben.
Wij kunnen helaas niet inruilen bij aankoop van occasions of demo-sets!

Demo aan huis
Demonstratie aan huis van een vooraf in onze ruimte beoordeelde set is onder voorwaarden en voorbehoud mogelijk voor nieuwe sets.
Wij berekenen voor deze dienst vooraf de door ons te maken kosten op basis van uurloon en transport. In veel gevallen laten we deze kosten geheel of gedeeltelijk vervallen als u besluit de gedemonstreerde set aan te schaffen, deze ter plekke voldoet en besluit jaren te gaan genieten.

Consignatie verkoop:
Eventueel bieden wij uw set aan op onze site. Dan maken en plaatsen we foto’s, testen en beoordelen de set. Hiervoor berekenen wij u een vooraf te betalen onkostenvergoeding van €200,– en daarnaast bij verkoop van uw set een percentage van 20%.  De nieuwe eigenaar koopt dan veilig een gebruikte set en betaald aan u, met aftrek van onze kosten.

Garantie:
De sets welke door Xanadu worden aangeboden uit eigen voorraad of collectie occasions worden altijd zeer streng getest en bij aanschaf met garantie verkocht tenzij anders vermeld of bij bedragen < € 750,–

Omruilen:
Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat een andere keuze binnen het assortiment beter past ondanks de goede voorbereidingen tijdens de verkoopgesprekken. Wij zijn geen internetwinkel, u koopt na een professionele demonstratie waarbij u het product kunt beoordelen. Onze service is inmiddels gemeengoed, dus geen zorg bij aftersales.

Zie ook onze Algemene voorwaarden

Reacties zijn gesloten.