Algemene informatie

Inruilen:
Wij ruilen onder voorwaarden uw gebruikte luidsprekers en/of apparatuur in, ook van andere merken maar alleen die modellen waarvoor wij potentiële klanten hebben.

Consignatie verkoop:
Eventueel bieden wij uw set aan op onze site. Dan maken en plaatsen we foto’s, testen en beoordelen de set. Hiervoor berekenen wij u een vooraf te betalen onkostenvergoeding van €200,– en daarnaast bij verkoop van uw set een percentage van 20%.  De nieuwe eigenaar koopt dan veilig een gebruikte set en betaald aan u, met aftrek van onze kosten.

Garantie:
De sets welke door Xanadu worden aangeboden uit eigen voorraad of collectie occasions worden altijd zeer streng getest en bij aanschaf met garantie verkocht tenzij anders vermeld of bij bedragen < € 750,–

Omruilen:
Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat een andere keuze binnen het assortiment beter past ondanks de goede voorbereidingen tijdens de verkoopgesprekken. Wij zijn geen internetwinkel, u koopt na een professionele demonstratie waarbij u het product kunt beoordelen. Onze service is inmiddels gemeengoed, dus geen zorg bij aftersales.

Algemene voorwaarden

Reacties zijn gesloten.