IsoAcoustics Gaia

Het gepatenteerde isolatieontwerp van de IsoAcoustics GAIA serie controleert de energie van de luidspreker voor de beste luidsprekerprestaties. Het effect van de isolatie is een gevolg van de samenwerking van de kenmerken van het isolatiemateriaal van de onderste en bovenste isolatoren ten bate de trillingen in de luidsprekerkast te beheersen.
Een en ander resulteert in stabieler geluidsbeeld met een betere 3D beleving qua ruimtelijke weergave. De basweergave is bij gebruik van deze GAIA isolatoren beter gecontroleerd wat resulteert in betere gelaagdheid en grip!

De GAIA komt in drie groottes en de juiste keuze is afhankelijk van het gewicht van de luidspreker waarbij dit gewicht geldt voor een complete set van 4 GAIA’s per luidspreker. Voor bijvoorbeeld de Xanadu HRS80 met een gewicht van zo’n 40kg is de GAIA II geschikt (zie ook onderstaande gegevens)

In onderstaande grafiek is te zien hoe de snelheid van trillingen zich verhoudt tussen spikes, de GAIA isolatoren en luidsprekers opgehangen in elastisch koord (bungee). Dit laatste is gedaan om het effect van het materiaal van de vloer te bepalen. Duidelijk is te zien dan de GAIA’s eenzelfde effect hebben alsof ze in een elastisch koord los van de grond hangen, dus zeer effectief:

Naast de hierboven uiteengezette kwaliteitswinst in weergave is een set GAIA isolatoren een sieraad voor de luidspreker en straalt grote klasse uit!

Bij gebruik van de GAIA isolatoren op vloerbedekking zijn speciale spike-sets te verkrijgen, gemaakt in dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

 

Voor prijzen zie de IsoAcoustics PRIJSLIJST
Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.