Cambridge Azur 851E

azur851e_frontDe 851E voorversterker is een verbetering van zijn voorganger, de indrukwekkende 841E, en heeft veel veelzijdiger en meer high-end gerichte ingangen en een innovatieve solid-state volumeregelaar – dit zorgt ervoor dat je muziek extreem zuiver en nauwkeurig klinkt, ook op lagere volumes.

De 851E heeft veel meer aansluitingen dan zijn voorgangers, namelijk acht ingangen, waarvan er drie omgeschakeld kunnen worden tussen ongebalanceerde RCA en gebalanceerde XLR – dit laatste is ideaal voor high-end geluidsbronnen. En dankzij de flexibele, configureerbare trigger, de IR-outputs en control bus kun je hem heel eenvoudig aansluiten op moderne versterkers, zoals de 851W, voor stroomsynchronisatie.

Daarnaast is deze geweldig mooi voorversterker voorzien van een solid-state volumeregelaar. De volumeregeling zelf is digitaal, maar het signaal zelf blijft volledig analoog. Deze innovatieve solid-state-oplossing levert 100% nauwkeurige en lineaire controle over het volume, behoudt de perfecte balans op lage volumes en zorgt ervoor dat het audiosignaal niet beïnvloed wordt.

Leverbaar in zwart en zilver
Voor prijzen zie de Cambridge prijslijst

Neem gerust CONTACT op voor informatie!

Specificaties Cambridge Audio Azur 851E
Type Analoge voorversterker
Ingangen 3 x gebalanceerd XLR, 8 x ongebalanceerd RCA
Uitgangen 1 x gebalanceerd XLR pre-out, 1 x ongebalanceerd RCA pre-out, 1 x subwooferuitgang
Afmetingen 115 x 430 x 385 mm
Gewicht 8,1 kg

Reacties zijn gesloten.