T+A PA1100E – INTEGRATED AMPLIFIER met DAC

Het overgrote deel van de ingrediënten van de  PA1100E zijn identiek aan die van de geïntegreerde versterker PA1000E en om deze reden deelt hij exact dezelfde akoestische prestaties en kenmerken. Het enige verschil ligt in de ingangen: een van de symmetrische ingangen van de PA1000E is vervangen door een digitaal ingangsmodule. Deze module werkt volledig autonoom van de rest van de versterker en wordt afzonderlijk gevoed voor wat betreft de digitale en analoge secties.
De print is uitgerust met een eigen microprocessor die volledige controle over de digitale ingangen, filters en converter heeft. Om deze reden heeft het geen enkele invloed op de analoge signaalverwerking en geluidskwaliteiten van de PA1100E.

Op de digitale ingangsmodule kunnen veel digitale bronnen van zeer hoge kwaliteit worden aangesloten, zowel coax- of optische aansluiting. De USB-ingang maakt het mogelijk om bestanden met een zeer hoge resolutie af te spelen met ondersteuning tot 384 kHz PCM en tot DSD 256.
De hoogwaardige Bluetooth-module biedt muziekoverdracht van mobiele apparaten in uitstekende aptX ™ -kwaliteit en de BT-speler kan worden bediend met behulp van het AVRCP-protocol.
Een andere optie is de extra installatie van een HDMI-module met twee ingangen en één uitgang met Audio Return Chanel (ARC) voor een betere beleving van televisiegeluid (uitsluitend stereo).
De digitale muziekdata wordt door de moderne 32-bits DA-converter omgezet in zeer hoge kwalitieit analoge signalen. Voor een verdere verfijning voor PCM data zijn twee verschillende algoritmen voor oversampling aanwezig: de ene een is een standaard FIR-filter, de andere is het  Bezier oversampling filter ontwikkeld door T + A welke een uitstekende timing en verwerking biedt.

De PA1100E kan rechtstreeks op het apparaat zelf worden bediend of met behulp van de FM 11 afstandsbediening in combinatie met de E 2000 IR-ontvanger. Deze laatste kan overal in de buurt van de PA 1100 E worden geïnstalleerd en op de RC-In-aansluiting op het achterpaneel worden aangesloten.

Meer info op de T+A site

Bekijk de PRIJSLIJST voor prijzen.

Neem bij belangstelling gerust CONTACT op

Reacties zijn gesloten.