T+A MP1000E – DAC / NETZWERK CLIENT

De T+A MP1000E is een uniek apparaat door een slimme combinatie van klassieke CD én de mogelijkheid om digitale muziek formaten afspelen van een breed scala van andere bronnen! Let wel: de MP1000E is geen computer, maar een eerste klas audiofiele cd-speler met extra functies, ontworpen om andere interne en externe digitale bronnen in staat te stellen om zijn uitstekende converter te benutten.
Met dit doel voor ogen is er een moederbord ontwikkeld die vijf verschillende digitale bronnen in uitstekende kwaliteit en zonder jitter kan verwerken: een nieuwe streamingcliënt (SCL), een netwerk-enabled processorkaart met WLAN, LAN en USB-interfaces , een hoogwaardige digitale tuner, een high-end CD-mechanisme en een Digital Board uitgerust met vijf hoogwaardige digitale SP / DIF-ingangen, een computer USB-ingang en een aptX® Bluetooth-module.

Deze eigenschappen maken de MP1000E tot een alles-eter voor wat betreft muziek everanciers: Internet radio met Airable Internet Radio Service, UPnP-netwerk muziek servers en USB-geheugen media,  FM, FM-HD en DAB + radio,  CD’s en PC-muziek, laptops of andere externe bronnen via de SP / DIF ingangen. HD Bluetooth streaming vanaf mobiele apparaten is ook mogelijk op een prima kwaliteit. De USB Device Mode-ingang is bedoeld voor het streamen van muziekbestanden van een computer en is bewust ontworpen met uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het kan datasnelheden verwerken tot 32-bit / 384 kHz voor PCM en DSD 256 (12 MHz).

Het hart van de MP1000E is de dubbele-mono differentieel converter (DAC) in combinatie met audiofiele hoge bandbreedte analoge uitgangen. Het heeft zelfs een geavanceerd klokcircuit om jitter en alle vormen van externe storing te voorkomen. Het is deze combinatie die verantwoordelijk is voor de MP1000E’s ongelooflijk natuurlijke en levendige “analoge geluid”, verfrissend anders dan veel andere digitale spelers.

Als optie kan de MP1000E worden voorzien van de VVM voorversterker-module om een volumeregeling te verzorgen. Dit kan nodig zijn bij gebruik van actieve luidsprekers.

Meer specificaties

Bekijk de PRIJSLIJST voor prijzen.

Neem bij belangstelling gerust CONTACT op

Reacties zijn gesloten.