T+A PA1000E – INTEGRATED AMPLIFIER

Het hart van de E-serie is de PA1000E: een geïntegreerde versterker vol met kracht en fantastisch geluid. De eenheid werd ontwikkeld op basis van de legendarische Power Plant, waarvan de uitstekende geluidskwaliteit nog eens is verbeterd.

De voorversterker is een cruciaal element in het bepalen van de sonische kenmerken van de versterker als geheel en is ontwikkeld met als doel absolute neutraliteit en uitstekende dynamische eigenschappen. Het gebruik van de nieuwste op-amps (operationele versterkers) welke zijn gemonteerd  op discrete, spanning gestabiliseerde printplaten (OAD = opamp ontkoppeling), zorgt voor absoluut consistente signaalverwerking en onafhankelijk van de belasting, wat resulteert in een ongekleurd geluid! Uiteraard is er een tweetraps volumeregeling op basis van een high-end ALPS precisie potentiometer om een hoge overbelastingsmarge en goede signaal-ruis verhouding te waarborgen. Er is tevens een mogelijkheid om de toonregeling en loudness volledig uit te schakelen.

De PA1000E is uitgerust met hoge  kwaliteit gebalanceerde en ongebalanceerde ingangen. De gebalanceerde ingangssectie (XLR) is gemonteerd op zijn eigen circuit board, volledig symmetrische opgebouwd en is direct gekoppeld aan de voorversterker via differentiële versterkers van uitstekende kwaliteit. De RCA en XLR ingangen zijn flexibel in gebruik en kunnen worden toegewezen aan verschillende bronnen. De ingangskeuzeschakelaars maken gebruik van relais met vergulde contacten.

Het uitgangssignaal van de versterker wordt gegenereerd door een groot aantal zeer korte positieve en negatieve pulsen. Deze zijn volledig in eigen huis ontwikkeld en zijn ver verwijderd van kant en klare “off the shelf” geïntegreerde IC versterkers. In plaats daarvan zijn de eindtrappen discrete geconstrueerd met de allernieuwste, ultrasnelle MOSFET transistors en intelligente stuurmodules met een hoge capaciteit. De oversized analoge netvoeding is voorzien van een ringkern transformator met laag strooiveld en aparte buffering voor elke fase om ervoor te zorgen dat de enorme energiereserves te allen tijde beschikbaar zijn. Hierdoor hebben de eindtrappen een enorme dynamisch bereik.

Meer specificaties

Bekijk de PRIJSLIJST voor prijzen.

Neem bij belangstelling gerust CONTACT op

Reacties zijn gesloten.