T+A R1000E – MUSIC RECEIVER

De  T+A R1000E is een all-purpose apparaat en bevat de genen van de overtreffende trap PA1000E en MP1000E. Het is uitgerust met de allernieuwste technologieën en onderdelen en  geldt als een van de meest moderne en innovatieve ontvangers beschikbaar in de wereld.
Het combineert een klassieke analoge technologie voor het versterkerdeel met de nieuwste digitale circuit ontwerpen voor de interne bronnen. Het beschikt ook over een groot aantal hoge kwaliteit ingangen voor externe analoge en digitale bronnen, waardoor het een perfect zenuwcentrum is voor een moderne, kwalitatief hoogwaardige stereo-installatie.

De R1000E is geschikt voor alle formaten, de  converter verwerkt audiofiele DSD-indeling volgens de hoogste standaard, evenals PCM-bestanden! Het opvallende kenmerk van dit prachtige apparaat is dat het is uitgerust met alle beschikbare moderne bronnen: een hoogwaardige CD-mechanisme, een aptX® Bluetooth-module, een high-performance digitale tuner,  en onze nieuwe High Res Streaming Board Client. Dit betekent simpelweg dat de R1000E toegang heeft tot alles wat muziek aan kan leveren: CD, FM, FM-HD en DAB + radio, Internet radio met Airable Internet Radio Service, UPnP-netwerk muziek servers, USB-geheugen media, laptops en pc’s en mobiele apparaten met Bluetooth!

De eindtrappen zijn krachtig en klinkt fantastisch met een vermogen van meer dan 180 Watt in 4 Ohm per kanaal. De klassiek gebouwd netvoeding beschikt ook over een oversized ringkerntransformator die zeer stabiel is onder belasting, heeft grote reserve capaciteit en is voorzien van geavanceerde stabilisatie maatregelen, waardoor complexe en moeilijke luidsprekers probleemloos zijn aan te sturen!

Meer specificaties

Bekijk de PRIJSLIJST voor prijzen.

Neem bij belangstelling gerust CONTACT op

Reacties zijn gesloten.