Xanadu AW12 aanbiedingen

xanadu-aw12_tt_plus_wWat is er bijzonder aan de Xanadu AW12 ?
De AW12 is een Hybride tube,  een gevouwen pijp in de kast en is mede daarom erg kostbaar in de produktie .
Deze passen we onder anderen toe in de AW14-2, De DS17AMT en de voorlopers,DS14, DS24, DS30,AW35 etc.

De kast van de AW12 bestaat uit 19mm MDF plaat en 2 mm HPL afwerking . De Hybride tube (ca 1.40m lang)  begint achter de basluidspreker en mondt uit in de poort aan de voorzijde.
Deze poort en de gevouwen pijp vormen samen de exacte afstemming voor de toegepaste  basluidspreker en dat hoor je ! De pijp zorgt voor behoud van energie en werkt breedbandig.  Daarom kunnen we veel meer energie halen uit een kleine luidspreker met extra weergavekwaliteit en behoud van belastbaarheid.

Onze ervaring met deze techniek begint al in de jaren 50 van de vorige eeuw en vanaf de jaren 80 schreven we onze eigen software hiervoor.
Een echte en originele Xanadu Hybride tube heeft veel voordelen en met name in kleine behuizingen.

Bovenin de kast, achter de tweeter vind u een afgesloten ruimte voor het filter. Dit ter voorkoming van trillingen die invloed kunnen hebben op de klank.
Ook dit is kostprijs verhogend maar een zinvolle investering.

De binnenbekabeling is een kwaliteitsprodukt , koper met een koolstof en pvc mantel, deze kabel klinkt over 20 jaar nog net zo goed als nu want is o.a. ongevoelig voor oxidatie.

Het filter is zelfs in deze prijsklasse voorzien van fraaie luchtspoelen, polypropyleen condensatoren en hard-wired opgebouwd. De opbouw is een 12dB LR filter met fraai pulsgedrag.  Dat zijn de ingrediénten van een goed ontwerp.
De klank in een gemiddelde woonkamer is rijk en onverwacht krachtig, ondanks of misschien juist door een kleiner formaat.

Meer informatie over de Xanadu AW12

Levering via Danny Rorije Consultants!

 

Reacties zijn gesloten.