Het Zaterdagmiddag Concert start 23 september!

Xanadu start binnenkort met het organiseren van “Het Zaterdagmiddag Concert” waarbij we elke maand een thema hebben. We beginnen met de Xanadu HRS80, een mooie gelegenheid om deze geweldenaar eens in real live te beluisteren.

Natuurlijk komen ook de andere types aan bod zoals de Xanadu AW-14-2 , de echte Xanadu Hybride tube die vriend en vijand doet verbazen voor net €2000 per set! Echt goed geluid hoeft niet onbereikbaar te zijn. De Xanadu signatuur is direct herkenbaar, van AW14-2 tot en met HRS100 hoort u direct de klasse van een Xanadu.

Weest vooral welkom! Ook al koopt u niets en wilt u komen kennismaken, even de kasten en het niveau proeven.
Wij proberen het u naar de zin te maken.

Wij zijn erg serieus met ons vak bezig en willen wel graag dat u zich voor een sessie aanmeldt en aangeeft waar uw interesse naar uit gaat. Hebben meerdere liefhebbers dezelfde voorkeuren, dan kunnen we daar een middag op af stemmen. Kennismaken en geniet van muziek, dat is onze missie.

Dus trek uw agenda’s: het eerste Zaterdagmiddag Concert zal plaatsvinden op 23 september 2017 en is van 13:00 uur tot 17:00 uur!
We kunnen in de luisterruimte in IJsselmuiden helaas geen onbeperkt aantal plaatsen bieden, dus RESERVEREN is gewenst, gebruik daarvoor gaarne onze CONTACT pagina. We verwelkomen u graag op 23 september!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.