Zaterdagmiddag Hifi Concert: 4 november!

U bent van harte welkom op 4 november in ons bedrijf aan de Veldoven in IJsselmuiden om een demonstratie bij te wonen welke deze middag in het teken staat van de HRS80 in combinatie met de Burmester 032 versterker, Burmester cd speler/dac en Xanadu bekabeling.

Een dag welke wij uitroepen als “zaterdagmiddag hifi concert”  en is vooral bedoeld voor liefhebbers van goede weergave die eens willen kennismaken met de mensen en producten achter Xanadu en zelf willen beoordelen of de lovende recensies in de vakbladen overeenkomen met uw inzichten, wensen en ervaringen.
Niets is zo subjectief als audio weergave over een hifi keten, objectief is de emotie welke de muziek bij u oproept, ondanks alle verkooppraten en ondanks alle apparatuur.

Om de middag goed te doen verlopen, moeten en willen we ons beperken tot een demonstratie van de HRS80 maar eventueel aangevuld met een korte impressie van een HRS17keramiek en of DS17AMT.
Let wel! Als u in de markt bent voor een ander model dan op deze dag gepresenteerd gaat worden, plan dan een afspraak voor een andere dag zodat wij u deze vrijblijvend kunnen demonstreren. Onder voorbehoud en op dit moment niet de exclusieve modellen HRS100 en HRS90 welke later dit jaar weer staan opgesteld.

Onze missie, zoveel mogelijk liefhebbers laten horen waartoe een Xanadu in staat is, onze contacten uitbreiden en de passie voor muziek delen in een ongedwongen sfeer met enkele andere liefhebbers.

Onze luisterruimte kent een zeer beperkt aantal plaatsen! Daarom willen we graag weten of u komt en het zou aardig en zinvol zijn iets te weten over uw muziekvoorkeuren , uw eigen set en wat u zou willen verbeteren.
Wat de muziekkeuze betreft zult u begrijpen dat ik wil voorkomen dat van track naar track , van artiest naar artiest gezapt wordt en zal een programma samenstellen waarbinnen menigeen zich zal vinden , uiteraard ook een track van uw eigen favoriete werk op CD. We zien wel hoe het loopt, voorop staat dat u een indruk opdoet waarbij onze bijdrage mogelijk resulteert in een positieve beoordeling.
OF Wij doen slechts een poging u enthousiast te maken voor de wijze waarop wij techniek en muziekweergave omarmen.

Dus trek uw agenda’s: het Zaterdagmiddag Hifi Concert zal plaatsvinden op 4 november 2017 en is van 13:00 uur tot 17:00 uur!
RESERVEREN is gewenst, gebruik daarvoor gaarne onze CONTACT pagina. We verwelkomen u graag op 4 november.

Age van der Woud

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.