Burmester 102

burmester102_schuinDe 102 CD-speler/DAC van Burmester combineert een puristische en elegante verschijning met de traditionele hoge normen in kwaliteit en muzikaliteit. De speler is een ideale partner met de Burmester 101 geïntegreerde klasse-D versterker.
De 102 is een direct-drive CD-speler met een front-loading cd-lade. Door de compacte kast kan de speler eenvoudig worden geïntegreerd in een audio-systeem waar de ruimte krap is. De verfijnde analoge uitgangen krijgen hun signalen van een nieuwste generatie DA covertor. Het biedt verschillende sampling rates, die kunnen worden geselecteerd op basis van persoonlijke voorkeuren.

De 102 heeft 2 digitale ingangen die het gebruik van de interne DA omzetter voor externe digitale bronnen, zoals Set-top boxes, Blu Ray-spelers, enz. mogelijk maakt. Upsampling van alle digitale audiosignalen naar 96 kHz / 24 bit of 192 kHz / 24 bit.
Alle functies zijn via de Systeem Afstandsbediening te bedienen en er kunnen voor het gemak afspeellijsten worden geprogrammeerd met 50 nummers. Het display is in 4 stappen in helderheid aan te passen.
Volledig DC-gekoppelde signaalweg (dus zonder koppeling condensatoren) voor nauwkeurige basweergave, aangezien geen faseverschuiving in het luistergebied plaats vindt! Als laatste heeft de 102 een “groene” voeding, dus zeer laag in energieverbruik. In stand-by zelfs minder dan 1 watt.

Voor prijzen, zie de Prijslijst Burmester

Neem bij belangstelling gerust CONTACT op

burmester102_frontburmester102_back burmester102_inside

Burmester 102 Specificaties
Type CD-speler
Digitale ingang 1 x RCA, 1 x TOSLINK
Digitale uitgang 1 x RCA, 1 x TOSLINK
Analoge uitgang 1 x XLR, 2 x RCA
Afmetingen 482 x 95 x 320 mm (BxHxD)
Gewicht 7,5 kg

Reacties zijn gesloten.