Ervaringen

Het is altijd goed om reacties van tevreden Xanadu klanten te horen of te lezen. Hieronder zijn een aantal reacties van de afgelopen jaren te lezen:

xanadu_hrs17_keramiek_wit__voor_01Xanadu HRS 17 Keramiek-AMT. Beter dan de concertzaal!!!
Eind 2015 horen wij een vreemde ruis uit één van onze speakers tijdens een Chopin pianoconcert. Deze ruis blijft na allerlei controlemaatregelen en de vrees ontstaat dat een van onze meer dan perfecte Xanadu DS14 alu speakers het na 25 jaar begeven heeft.
Xanadu geluid is namelijk in onze oren onvervangbaar. Wat nu? Het bedrijf van Joop Goossens in Den Bosch, waar wij deze installatie in de negentiger jaren hebben gekocht, is helaas gestopt en in de regio is er geen enkele dealer te vinden. Internet bracht gelukkig uitkomst.
Op de site van Xanadu heb ik toen ons probleem beschreven en wat schetste onze verbazing? Binnen enkele uren kwam er een antwoord van Age van der Woud, die schreef dat de ruis hoogst waarschijnlijk werd veroorzaakt door een kapotte versterker, want Xanadu speakers gaan nooit ruisen.
Na telefonisch overleg zijn wij toen, op afspraak, met de gehele installatie naar IJsselmuiden gereden alwaar wij zeer hartelijk werden ontvangen door Age van der Woud: de createur zelf in zijn atelier annex gehoorzaal.
Zeer speciaal was te ervaren dat Age inderdaad alleen op afspraak werkt zodat je nooit gestoord kan worden tijdens je afspraak en je voor 100% zijn aandacht krijgt; een service waar veel bedrijven in het hogere segment een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
Na opbouw van onze set en diverse tests bleek inderdaad, dat de Marantz PM78 versterker de veroorzaker was van de ruis en de Xanadu speakers van 25 jaar oud nog perfect waren en het aluminium nog blonk als nieuw.
Een simpele oplossing lag voor de hand: een nieuwe versterker en CD speler aanschaffen, weer koppelen aan de twee ds 14 speakers en weer genieten als vanouds.
Maar….. dan kom je met Age in zijn gehoorzaal in gesprek over techniek, muziekweergave, soort muziek en de ontwikkelingen/veranderingen in je muzieksmaak in 25 jaar. Daarnaast zijn er ook de huidige digitale veranderingen met onder andere de internetmogelijkheden om muziek in huis te halen. En als je dan toch in de gelegenheid bent ga je luisteren naar de vele opties die Age in huis heeft en voordat je het weet ben je vele (aangename) uren verder en erg veel wijzer.

Na een tweede bezoek aan Age met daarbij een aangename lunch en weer vele uren luisteren naar eigen meegebrachte muziek en verschillende speakers, gekoppelde systemen en verschillende bekabelingen waren wij er uit en volledig overtuigd dat de nieuwste versie, de Xanadu HRS 17 Keramiek-AMT, het beste past bij onze muzieksmaak.
De HRS 17 speakers zijn gekoppeld met een Burmester 101 versterker en een Burmester 102 CD speler- DAC en bekabeld met Van den Hul The Cloud.
Wat ons vooral opviel is dat deze bekabeling veel verschil maakt. We hebben “blind” geluisterd met diverse bekabelingen en je hoort echt het verschil; onwaarschijnlijk!!
Maar dan ben je er nog niet, want het internetgeluid moet ook perfect weergegeven worden of zoals Age het verwoordt: “de bron moet perfect zijn”.
Op Age’s advies heeft Magna Hifi  wonderen verricht met onze Sonos Connect door deze te modificeren naar Ultimo, inclusief toslink enabled, M-Way Power Cable 2DW C7  en een M-Way Natural Ref (WBT) digital interlink RCA.
Een verschil van dag en nacht qua weergave: 100% storingsvrij en loepzuiver komen nu ook de mindere zenders binnen: een echte aanbeveling voor het pure genieten.
Omdat gemak in de vorm van de huidige techniek de mens dient hebben wij ook besloten de cd-verzameling te laten rippen via de CD Conversiedienst (mail) dit wederom op aanraden van Age.
De enorme kennis van de materie en het netwerk voor speciale diensten van Age, gecombineerd met een diepe, oprechte interesse in de klant, maakt zijn advies zeer waardevol, waarbij hij op geen enkele manier iets opdringt: de klant krijgt alle tijd om alle opties te horen en beslist zonder enige commerciële druk; puur omdat iedereen anders hoort en luistert.
Waar vind je dat nog?
Toen Age de speakers gebouwd had, de Burmesters en kabel in IJsselmuiden afgeleverd, de Sonos modificatie uitgevoerd en de CD’s geript waren is Age samen met zijn Diny naar ons huis gekomen om alles te installeren, te kijken en te luisteren of alles zo werkte als bedacht.
En dat was en is zo.

Uit het bovenstaande komt naar voren dat wij nu al weer ruim een half jaar genieten van een ultieme installatie die zijn weerga niet kent en waarvoor Age alle complimenten verdient door zijn kennis, zijn kwaliteit, ervaring en samenwerking met de genoemde partners.
Een absolute aanbeveling voor muziekliefhebbers die wel tegen te weinig slaap moeten kunnen, want dat is het risico dat je loopt wanneer je deze installatie in huis haalt. (de oude DS14 speakers staan nu op de slaapkamer en zijn gekoppeld via het Sonos Connect systeem).
Je blijft luisteren…..

Jan en Dorrith

xanadu_hrs33_wit_01Xanadu HRS33 oktober 2016
Al sinds mijn vroege jeugd heeft audio en muziek mij geïnteresseerd. Als kleine jongen zat ik altijd voor de Kef 104.2 Reference speakers van mijn vader te luisteren naar alles dat speelde. Tijdens mijn jeugd heeft er van alles gestaan in het ouderlijk huis, dus het was niet zo gek dat het virus ook op mij oversloeg. Eenmaal op eigen benen begonnen met B&W Matrix 2 luidsprekers en vele merken en modellen zijn daarna de revu gepasseerd.
De zoektocht naar het ultieme binnen je budget is natuurlijk oneindig en met name het ontdekken welke sound nou eigenlijk bij je past. Her en der kwam ik op een gegeven moment de naam Xanadu tegen en de combinatie van de visie van Age en een mooi product van eigen bodem, zorgde ervoor dat deze naam in mijn achterhoofd bleef hangen. In korte tijd passeerde een set Focal Electra, Transmission audio M3 en de Avalon Ascendant MK2, totdat ik een sprankelend witte set Xanadu HRS33 ontdekte in de occasion hoek van Age.
Vervolgens contact gezocht en heen en weer gemaild over de mogelijkheden.
Direct werd mij duidelijk dat ik hier te maken had met een gepassioneerde vakman van de bovenste plank en een bezoek aan IJsselmuiden in de avonduren was het resultaat. Age nam alle tijd, gaf ruimte en inzicht en onderbouwde zijn visie. De demo gaf de genadeloze doorslag: die moest ik hebben! Moraal van het verhaal: Ik ben helemaal Xanadu fan geworden, de HRS33 is voor mij de luidspreker die tot nu toe het dichtst bij het live gevoel komt van een optredende artiest in je eigen woonkamer. Een warm hart voor Age, zijn passie en vakmanschap is de kers op de Xanadu-taart!
Groeten,Bas T , Zuid Nederland

ST2 HIFIHRS55DSP met Trinnov ST2  dec 2015
We zijn ons project met de Hrs 55 met DSP ruim een jaar geleden gestart. Ik was er van overtuigd het maximale bereikt te hebben met deze fantastische speaker set. Ik heb op de xfi show je HRS 100 met de trinnov gehoord en heb daar met verbazing naar geluisterd. Gezien het feit dat de HRS 55 dicht bij de HRS 100 staat en toch nog meer openheid, kracht en detail gehoord heb, wat ik thuis anders ervaarde, vroeg ik me af of de trinnov daar aan bij droeg.
Na je technische uitleg en nog wat zelf onderzoek toch besloten om de trinnov st2 hifi aan te schaffen. Nu, met de juiste bekabeling ( van gent) en je fantasties inregelwerk zijn we op een niveau gekomen dat werkelijk onvoorstelbaar geacht werd door mij. Zoals je me al vaak gezegd hebt dat als de complete keten in orde is het werkelijk genieten is, nou het is nog vele malen weer. Age nogmaals zeer veel dank voor het mee denken, je tijd en geduld om tot dit voor mij ultieme systeem te komen. Ik voel me werkelijk bevoorrecht.
Omgeving Alkmaar

HRS20 keramiek 004Weer terug op het oude nest.
Of te wel van Xanadu AW 11 reference naar HRS 20 keramiek 2015 ( de eerste uitgeleverde set)
Destijds eind jaren negentig op zoek naar nieuwe montitor-luidsprekers, en kwam naar buiten bij een destijds gerenommeerde zaak met de Xanadu AW 11 reference. Een paar jaar heel veel luisterplezier gehad en toen verkocht. Achteraf niet een van mijn beste besluiten. Vervolgens na wat omzwervingen merk …. gekocht en daar bijna 15 jaar geluisterd.
Recent bezocht het “hifi-virus” mij weer en op zoek gegaan naar nieuwe monitor-speakers. Gezocht op internet en zowaar kwam ik de naam Xanadu weer tegen. Eerlijk gezegd was ik die naam in de afgelopen jaren uit het oog verloren.
Contact gezocht met Age en naar IJsselmuiden getogen voor een demonstratie/maar vooral luisteren met eigen muziek, van zijn nieuwe monitorspeakers, de HRS 20 keramiek. Wat een hartelijk ontvangst, wat een enthousiasme en een duidelijke uitleg van de constructies/keuzes van zijn huidige speakerlijn  maar vooral wat een luisterplezier gehad!!! De tijd vloog voorbij.
Uiteindelijk de knoop doorgehakt en besloten deze speakers te kopen. Een week later de speakers opgehaald in IJsselmuiden inclusief op advies van Age een schakelbare compensatie voor buizenversterkers en schakelbare aanpassing van het tophoog.  Aflevering perfect en weer dat enthousiasme en kennis van zaken.
Thuisgekomen vervolgens snel aansluiten natuurlijk op de aloude maar nog perfecte class A buizenversterker. Weer die muzikaliteit en dat in je eigen gewone huiskamer. Uren genieten van je favoriete muziek. Heerlijk!!
Ja, de prijs van deze boxen in absolute zin is hoog maar de kwaliteit, zowel qua bouw als componenten is fenomenaal, 19,5 kilogram per box schoon aan de haak zonder stands en voor alles die muzikaliteit!!. Prijs/kwaliteitsverhouding: heel bijzonder!
Mijn advies aan echte muziekliefhebbers: ga vooral eens luisteren in IJsselmuiden.
V, omgeving Utrecht

Uitgebreide modificatie van de Xanadu AW25
Zoals beloofd hierbij mijn review van de gemodificeerde set AW 25’s. Ik kan je zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. Er staat gewoon een nieuwe set luidsprekers in mijn woonkamer te spelen, ongelofelijk !
De nieuwe Scan Speak tweeters zijn een geweldige verbetering, het hoog is sprankelender, vloeiender, zonder enige scherpte. Het geluid is meer uitgebalanceerd, samenhangender. Stemmen klinken veel natuurlijker, de detaillering en ruimtelijke afbeelding zijn veel beter geworden. Naar deze luidsprekers kun je uren luisteren zonder dat het vermoeiend wordt. Grote klasse ! Ik kan wel stellen dat deze upgrade de beste is die ik ooit heb gedaan. Iemand die een paar AW 25’s bezit en overweegt om andere speakers aan te schaffen : deze modificatie is de beste optie, geloof me. Het karakter van de AW 25 blijft behouden, het geluid wordt echter op een veel hoger niveau gebracht. Een investering die voor jaren luisterplezier zorgt.
Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking & tot ziens

HRS17
Ik luister nu twee weken naar de Xanadu HRS17 en ben verliefd! Wat een geweldige luidspreker! Zeker de combinatie met de Audio GD Master 3 eindtrap is fenomenaal, wat een rust, wat een dynamiek. Dank je voor je talent!
Kan je nog een upgrade aan deze luidspreker aanbevelen of zit hij op zijn maximale uitrusting?
Groet van een overtuigd Xanadu fan

Modificatie DS30, rolranden, filter
Het geluid uit de boxen is weer prachtig.

Servicebeurt
Ten eerste bedankt voor de snelle reactie . Wat nou exact de oorzaak is is mij ook een raadsel ik heb de versterker bij X in Harlingen aangeboden ter controle.Ik vind jouw service in 1 woord geweldig en ben daarom ook blij dat ik de aankoop bij een gerenomeerd bedrijf gedaan heb. Mijn volgende aankoop zal dan ook zeker weer Xanadu zijn .Dit moet nog even wachten maar ben mij al wat aan het oriënteren op jouw site. Kan ik de set eventueel ook laten upgraden naar een HRS17-f2d-amt-ba?

Aw14 (Noord Holland)
‘Mede namens mijn vrouw’ moet ik je zeggen dat we heel erg tevreden zijn met onze nieuwe geluidsboxen. Mooie klank, helder en transparant en ook nog mooi van uiterlijk. Dank voor je adviezen en de grote hulp bij de installatie. Klasse!

HRS55DSP- met Burmester 032-911 en DSP
Je hebt echt jezelf overtroffen in ons mooie project. De set speelt
waanzinnig goed nu. Ik heb nogmaals het nieuwjaars concert opgezet en wat
een ruimtelijkheid, detail, kracht en super strak laag, precies zoals ik
het wil.
Maar ook met popmuziek, vocaal enz. blijft het goed. Alles
met preset 1 van de DSP. Het speelt zo gemakkelijk, wat je al zei. Je hebt echt iets bijzonders gemaakt

HRS45- en HRS55 (IJsselmuiden)
Het was weer een indrukwekkende luisterbeleving en heb genoten. Ben ervan overtuigd dat dit mijn volgende stap deze zal worden.

Aw12 Hybride tube (Zwolle)
Ten eerste vindt ik dat je fantastische service bied! “Mag verteld worden”
De set is helemaal super. Ben er erg blij mee.
Wat een mooi geluid !!!!!

HRS17BA (Flevopolder)
de luidsprekers voldoen zonder meer aan de verwachtingen!
We zijn er erg blij mee.

AW 16/2 (Drenthe)
Laatst heb ik luidsprekers bij je gekocht en ik wil je laten weten dat ik er erg blij mee ben.Ook de andere helft
van mijn gezin is erg blij met de luidsprekers , zowel optisch als wat geluid betreft.

Ds17mk2 Reparatie-modificatie
Hartelijk dank voor je reactie ik ben blij dat de filters niet hoeven worden te vervangen ze klinken gewoon fantastisch nu met de 260 tweeter.
Nogmaals hartelijk dank voor je welwillende technische bijdrage.

Aw11bandtweeter (Utrecht)
De monitoren spelen erg mooi. Ben er blij mee. Prachtig hoog.
Ze hebben wel een stevige input/versterker nodig. dat is gelukkig geen probleem hier.
Maak t.z.t. graag een afspraak om de grotere luidsprekers te beluisteren.

Maatwerkopdracht in HPL (Friesland)
Ik vertrouw er ook helemaal op dat het fantastische producten worden!
heel hartelijk bedankt en veel succes!

HRS 20 SE (Gelderland)
Het is inmiddels 2 jaar geleden dat ik bij jullie binnen stapte en naar huis ging met een set HRS20RR.
Hoewel de rest van de setup hier in huis nog wel eens wil veranderen ben ik de speakers toch echt nog lang niet zat! Chapeau.

AW14F2D (Brabant)
prettig te horen dat de luidsprekers bijna klaar zijn. We zijn werkelijk erg nieuwsgierig hoe deze thuis klinken.

Demo (IJsselmuiden)
Graag wil ik u nogaals bedanken voor uw tijd en de uitgebreide demo van vanmiddag.

Magna Hifi – Sonos modificatie -Streaming specialisten (Noord Holland)
Aw16-2 en Aw14-2 opgewaardeerd naar F2D versie.
We zijn hier heel blij mee, hartelijk dank. Wij zijn erg enthousiast over de Xanadu produkten, dus het is geen opgave om mensen richting IJsselmuiden te sturen.

Demo (IJsselmuiden)
Dank hiervoor en ik wil je ook nog even laten weten dat ik genoten heb van het bezoek aan je bedrijf en van het luisteren naar je mooie produkten.

HRS17 (Rotterdam)
Mijn luidsprekers HRS 17, die ik in Vlaardingen heb gekocht bevallen nog steeds heel goed.
Ongeveer twee jaar terug zijn de luidsprekers door u opgewaardeerd naar HRS17, wat een hele goede keuze was.

Xanadu HRS20RR (Utrecht)
Nogmaals bedankt voor de leuke en inspirerende morgen bij Xanadu en de speakers klinken als een klok, zeer indrukwekkend. Stonden vrijwel gelijk goed en zijn in een goede verhouding met de kamer. Erg blij en zelfs mijn vrouw vond het indrukwekkend klinken en dat wil wat zeggen….. 😉
Hier nog een fotootje van de opstelling/kamer.
Hou me aub op de hoogte van de ontwikkelingen bij Xanadu, luistersessies of bijeenkomsten e.d. leuk om bij te blijven rondom je fantastische produkten.
Nogmaals bedankt en met vriendelijke groet,

Verzoek om modificatie (Utrecht)
Ik ben nu 20 jaar in het bezit van een paar Xanadu ds 15 luidsprekers. Naar mijn mening voldoen ze nog steeds, maar wellicht is een upgrade wenselijk cq is een “servicebeurt” nodig. Misschien kunt u mij uitleggen wat de mogelijkheden zijn met deze luidsprekers. Op dit moment zijn ze gekoppeld aan een Arcam alpha versterker. Destijds bij Staffhorst gekocht.
In afwachting van uw reactie.

HRS 55 inmeten HRS55DSP (Tilburg)
Ik heb nu enkele avonden geluisterd naar mijn nieuwe Xanadu HRS 55. Ik heb goed en slecht opgenomen muziek beluisterd en ook films gekeken. Ik moet zeggen dat je voor mij klasse werk hebt afgeleverd . Ik ben super tevreden. Dat wat mij irriteerde heb ik niet meer waargenomen .
Ik wil je dan ook nogmaals bedanken voor wat je voor ons hebt gedaan. Als ik je hiervoor nog wat schuldig ben moet je het mij laten weten.

AW 14F2D (Brabant )
Bij deze een review van de eerste weken HRS:
– Kleur: uitstekend, we moesten even wennen na zoveel jaren dieprood, maar nu past het exact in ons interieur.
– Klank: het geluid is geweldig.
Mooi zijdezacht hoog, niet zo schel (hard) zoals bij de voorganger. Het laag is, ook en zeker in de neutraalstand van de schakelaar, bij kwaliteits opnames erg gecontroleerd, loopt niet door en dreunt niet.
Geheel klankbeeld, neutraal, rustig en evenwichtig, open en transparant.

Ik ben best wel wat gewend, maar de verwachtingen ten aanzien van deze speakers zijn ruim overtroffen.
Het geheel past qua optiek en klank perfect in onze woonkamer.
Ze zijn in mijn ogen een topproduct in deze klasse, de baas van Xanadu mag trots zijn op deze ontwikkeling !!

Occasion Ds30 incl. Modificatie
Even een bericht van een blije luisteraar. Een maand geleden heb ik de DS30 bij je mogen luisteren en meenemen. En ik heb nog steeds superblij met hetdetailniveau en de ongelooflijke beheersing.

HRS38 keramiek (voorheen HRS19 genoemd)
Leuke tekst op de site! Iedereen vind ze inderdaad mooi die ik over de vloer krijg.
Ik zit hier met kippenvel naar Dee Dee Bridgewater te luisteren. Waanzinnig!
Een meesterwerk

HRS20SE (Gelderland )
Afgelopen vrijdag waren we nog even bij je aan de deur op de Zendijk, maar je was – jammer genoeg – niet aanwezig. 🙂
Voor drie weken terug een nieuwe CD-speler van Sugden gekocht .
Ik had nooit gedacht dat een andere bron nog zo veel verschil kon maken. Je HRS20 gaan natuurlijk moeteloos met de upgrade mee, en laten – voor mijn gevoel – 100% daarvan horen.
Moest wel de plaatsing van de luidsprekers behoorlijk wijzigen, maar met jouw ‘lessen’ in het achterhoofd was die klus eigenlijk snel geklaard.

HRS17 f2d-amt-ba (Zuid Holland )
het is nog elke dag genieten met de nieuwe speakers.
Ik heb er uiteindelijk wel voor gekozen om de speakers zo neer te zetten dat de bas naar buiten gericht is. Naar binnen gericht was er teveel reflexie via de kast er naast wat erg veel “gedreun” opleverde. Dit is nu helemaal weg.

Demo (IJsselmuiden)
Nog bedankt voor de gastvrijheid vandaag, ik vond het echt te gek en Joop vond het ook te gek.

Xanadu interconnect 1030 gebalanceerd (€ 395,-)
Tja, toch wel weer een verrassende ervaring deze kabels. Je hebt al aangegeven dat “niet plotseling de zon gaat schijnen”. Maar ik vind de beleving toch opvallend.
Het beeld wordt niet echt groter maar wel dieper en luchtiger. In het laag wordt zeker winst geboekt . Ook de detaillering is toch weer meer zonder dat het te scherp of te dun wordt. Ik vind m.n. veel raffinement in de bekkens en percussie, waarbij ook het decay erg opvalt. De cello van mijn test cd blijft in mijn beleving toch het meest lastig instrument om natuurgetrouw neer te zetten.
Een slechte cd blijft slecht, misschien nog wel slechter.
Laat je me weten wanneer ze (helaas) weer terug moeten zijn. Het maakt me zeker ook nieuwsgierig naar je nieuwere versie.
Ik moet zeggen dat ik deze al aardig direct vind, wat gaan die andere dan doen….

Nieuwe aankoop HRS serie en restauratie zeer oude luidspreker
De speakers spelen perfect!! Zeer tevreden.!! De kabel offerte is akkoord. Mooi te horen dat de oude sprekers goed te herstellen zijn mooi ik ben benieuwd.

Ds17AMT-F2d (Zuid Holland)
Allereerst mijn reactie op de Xanadu HRS speakers. Geweldig…………….. zondag 5 uur zitten luisteren.
Ik sprak nog met veel lof over mijn oude set , maar dat is absoluut geen vergelijk. Leuk speakertje voor in de schuur.
Ik ben zeer blij met mijn aanschaf van de Xanadu HRS speakers en hoop op een jaren lang luisterplezier.

Service
Bedankt voor de snelle oplossing en de daarvoor gedane moeite !
Superservice; Xanadu-waardig.

Ds17AMT-F2D
we hebben gisteren de speakers uitgeprobeerd met een mooie cd-speler .
het instellen was een fluitje van een cent, alleen de bassen vergden wat aandacht.
Het resultaat is geweldig: Nico had een cd meegenomen met werk van Liszt opgenomen in de Dom van Milaan.
Op één moment correspondeerde het geluid van de speakers exact met de resonantie-frequentie van de kamer,
met als gevolg dat de hele ruimte begon mee te vibreren; Zeer indrukwekkend.
Op andere momenten kon je het gezucht van de stille kerk heel goed horen (de opnames zijn ‘s nachts gemaakt).

Ik ben zeer onder de indruk van de rust in het geluid, mooie gedetailleerd en beslist niet vermoeiend.
We hebben oa een prachtige cd van Schuberts Winterreise met Florian Boesch beluisterd, prachtig gezongen met veel stiltes en mezzo-voce.
De opname komt volledig tot zijn recht en ik was echt aangedaan.

We hebben besloten zo snel mogelijk een goede voor- en eindversterker van Menno van der Veen in elkaar te gaan zetten;
dat is precies de apparatuur (van Nico) waar we nu mee hebben getest. Voorlopig leen ik Nico’s spullen.

Vrijdag arriveert de platenspeler. Ik hou je graag op de hoogte van mijn bevindingen.

HRS33 en Van Den Hul AIR
Ik draai nu een aantal weken met de Van Den Hul The Air.
Ik moet zeggen dat ik het klankmatig een prachtige kabel vind. Veel detaillering en een goed doorlopend laag met een mooi middengebied.
Nergens een overdaad aan een bepaalde klank.
De match met de The Air en de interlink The Rock tussen mijn cd speler (Rega Saturn) en de versterker (Mcintosch MA7000) blijkt een schot in de roos.
De Van den Hul The metal screen blijkt een mindere match in mijn set. Deze was bestemd voor gebruik tussen mijn draaitafel en de ingebouwde phonotrap van de MA7000.
Hiervoor gebruik ik nu nog mijn Harmonic Technology ProSilway MK2 (combinatie van zilver en goud).

Al met al ben ik heel erg tevreden met The Rock en The Air.
Ik wil je bedanken voor je enthousiasme en hulp bij het maken van mijn keuzes hiervoor.

Nieuwe opzet
Ik luister nu een aantal weken naar de luidsprekerkabel Van Den Hul “The Air”.
Ik moet zeggen dat ik het klankmatig een prachtige kabel vind. Veel detaillering en een mooi, goed doorlopend laag met een natuurlijke weergave van het middengebied. Nergens een overdaad aan een bepaalde klank. Een perfecte match voor de verbinding met mijn Xanadu HRS33.
Ook qua uiterlijk is het een fantastisch mooie kabel. Mede door afwerking met de verwisselbare Berry Bus connectoren een prachtig geheel.
De match met de interlink van Van Den Hul “The Rock” tussen mijn cd speler (Rega Saturn) en de versterker (McIntosh MA7000) blijkt een schot in de roos.
De interlink van Van den Hul “The metal Screen” blijkt, na lang luisteren, een iets mindere match in mijn set. Deze was bestemd voor gebruik tussen mijn draaitafel en de ingebouwde phonotrap van de MA7000.
Hiervoor gebruik ik nu nog mijn Harmonic Technology ProSilway MK2 (combinatie van zilver en koper).
Al met al ben ik heel erg tevreden met The Rock en The Air.
Ik wil je bedanken voor je enthousiasme en vakkundige hulp bij het maken van mijn keuzes hiervoor.

Reacties zijn gesloten.