Xanadu AW12

De AW12-2 is een moderne verschijning , bomvol prachtige techniek. De Xanadu Hybride Tube, een gevouwen pijp , staat mede garant voor de geroemde basweergave. Ondanks het kleine formaat van de luidspreker is de klank meer dan volwassen en menigeen is minimaal verbaasd . Naast de AW12-2 vloerstaande modellen hebben wij onlangs de mini-monitor en de full-range Monitor “le Poète” aan het assortiment toegevoegd. Deze kleine luidsprekers kunnen full-range als stand-alone luidsprekers worden ingezet maar ook dienst doen in hoogwaardige meerkanaals toepassingen. Ook de kwaliteit van deze kleine monitoren is van het hoogste niveau. De combinatie kan worden uitgebreid met een in ontwikkeling zijnde subwoofer. Deze kan desgewenst worden voorzien van een externe versterker en DSP filtertechniek.

MODELWIJZIGING (alleen optisch)
De afwerking in witte HPL, Ral9010 (kunstofplaat ) is erg fraai . De vormgeving strak. Toch zal de komende generatie AW12 gemaakt worden in de lange Xanadu traditie en worden afgewerkt in spuitlak. De vormgeving is bij gelijkblijvende buitenmaten dan gelijk aan de overige modellen, met name de grotere AW14-2.

Afmetingen 89 x 15,7x 24 cm (hxbxd) Monitor Mini = gesloten met ghc techniek 34x16x24 cm Monitor Le poete = basreflex 40 x 16.8 x27 cm
Systeem 2-weg Xanadu Hybride Tube
Woofer 15 cm. bas/midrange in aluminium of polyglas uitvoering
Tweeter Ringradiator
Impedantie 6 Ohm. Verstervriendelijke belasting
Rendement 87 dB/2.83V/m
Frequentiebereik ca. 50 Hz….40 Khz
Belastbaarheid Ontwerp voor woonkamertoepassing. Belastbaarheid en geluidsdruk ruim voldoende voor kamers tot ca 50m2. (zie techniek op deze site)
Aanbevolen Transistor of buizenversterkers (v.a. 15 Watt)
Uitvoeringen HPL afwerking in Ral 9010 wit. Op aanvraag en tegen meerprijs talloze opties.
Aansluitingen Enkelvoudig voor banaan of gestripte kabel tot 6mm2
Plaatsing zo mogelijk vrijstaand , dankzij de Hybride Tube is ook dichter aan de wand mogelijk.

 

 

Reacties zijn gesloten.