Xanadu Hybride Tube Feest

Ter herintroductie van de Xanadu DS17 versie 2019 zetten we de Xanadu Hybride Tube in de spotlights. Dit geweldige concept, waarbij een luidspreker wordt gekoppeld aan een afgestemde pijp heeft als sinds de oprichting van Xanadu menigeen doen verbazen: “hoe is het mogelijk ?” en dan doelt men op de niet al te grote kastvorm, een Xanadu AW14 meet slechts 90x18x27 cm. De basweergave van de Xanadu Hybride Tube is zeer natuurlijk en dat dit mogelijk is binnen toch bescheiden maten en kostprijs is reden genoeg voor een feestje.

We herintroduceren enkele Xanadu waaronder als eerste de DS17. Natuurwetten veranderen niet zo vaak en de werking van de Hybride tube is onderhevig aan die wetten. Beschikbare drivers als woofers en tweeters kennen nog steeds positieve vooruitgang en dat passen we toe, samen met de voortschrijdende inzichten, ontwikkeld in de vele jaren dat Xanadu actief is als luidsprekerbouwer voor de echt serieuze liefhebbers.

Xanadu DS17 Hybride Tube
Ons huiseigen Xanadu Hybride Tube systeem krijgt er een lid bij maar gaat ook afscheid nemen van de DS17 F2D AMT . In plaats van deze laatste versie hebben wij besloten een voordeliger versie aan te bieden.
Vroeger zeiden we al “een echte Xanadu Hybride Tube” en tot op de dag van vandaag heeft zich dit systeem bewezen. We zijn in staat voor een relatief lage verkoopprijs een set aan te bieden die binnen deze prijsklasse maar weinig concurrentie hoeft te duchten.
We maken één kleine serie met zeer herkenbare maar splinternieuwe eenheden! Een 17 cm bas/midrange met 75 mm spreekspoel en een 28 mm dome tweeter. Ze lijkt zo weg gelopen te zijn uit onze begin jaren negentig folder maar schijn bedriegt.

Slechts 10 sets komen beschikbaar voor € 2.490,– per set.

Xanadu DS17MG Hybride Tube
Fantastisch! Kenners weten al waar we naar toe gaan met een dergelijk systeem: hoogwaardig genieten voor een nog betaalbare prijs .
De prijzen voor de MG versie zijn nog niet bekend maar we houden u via deze site op de hoogte.

Xanadu AW14-3
Van dit tijdloze en groot klinkende model zijn nog enkele sets in wit en zwart verkrijgbaar met een feestelijk voordeel.

 

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.