Xanadu HRS22YH-MG

Ook de MG versie is gemaakt in massief hout en levert voor wat betreft de kast dezelfde kwaliteiten, zowel akoestisch als optisch. Elke set is uniek en speciaal voor u gebouwd. De kleur van front- en voetplaat is naar keuze en de houtsoorten in overleg.

Het voor de HRS22YH ontwikkelde basreflex systeem is een slim samenspel van diverse luchtopeningen in de kast. Ook de plaat onder de kast maakt daar deel van uit. Dit systeem resulteert in een diepe en gelaagde basweergave welke ongekend is in deze klasse monitoren.

Deze MG versie is voorzien van een mid/woofer met een magnesium cone met graphene coating. De MG versie noemen we intern “de definitiereus”.

Voor gebruik van deze magnesium unit was het noodzakelijk om het scheidingsfilter aan te passen waarbij gebruik moest worden gemaakt van componenten welke tonaal passen bij de eigenschappen van MG driver en bandtweeter. Op klank bepaald kozen we voor spoelen gewikkeld met Hexagonal draad, Mundorf Ultra weerstanden op een eigen koellichaam, Supreme caps en zuiver koperen poolklemmen. Dat dit kostbare componenten zijn ziet u ook terug in de verkoopprijs.

Let wel dat ook voor de HRS22YH dezelfde ontwerpcriteria gelden en ook in deze uitvoering hoogwaardige componenten worden toegepast.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Voor prijzen zie onze prijslijst.

Specificaties:

Afmetingen: 39,5 cm diep, 27,5 cm grootste breedte en 47 cm hoog
Bas-mid driver: 18 cm magnesium cone met graphene coating
Hoog driver: Bandtweeter (folie) met zeer hoog rendement, grote bandbreedte met veel oppervlakte 2200mm2 = gelijk aan ca. 6 dometweeters
Bouwwijze: Massief houten kast, MDF en gespoten voor- en onderpaneel
Systeem: Basreflex, Het paneel net onder de kast is onderdeel van het basreflex systeem
Impedantie: 7 Ohm
Rendement: 87 dB/W/m
Frequentiebereik: – 3 dB ca 35 Hz….30 kHz
Belastbaarheid: Voldoende voor woonkamertoepassingen
Geadviseerde standhoogte: 55 á 65 cm

 

Reacties zijn gesloten.